Despre noi

Inspirați și ghidați de propriile nevoie, de dorința de a oferi copiilor noștri un cămin cald – și la propriu și la figurat! – am hotărât să trecem de la a căuta, la a face și a oferi chiar și altora posibilitatea de a se bucura de rezultatele noastre.

Astfel, anul 2017 devine un an simbol pentru noi, este anul în care locuința noastră (și sperăm cât mai curând și a voastră) devine și mai primitoare dat fiind că soluția de încălzire este prietenoasă cu mediu, cu natura, cu locuința și stilul nostru de viață.

Astăzi, prin intermediul brandului ANASTASIA PELEȚI ȘI BRICHETE BIO putem oferi o soluție de încălzire sănătoasă atât pentru interior cât și pentru exterior.

ANASTASIA PELEȚI ȘI BRICHETE este locul unde am reușit să punem laolaltă pasiunea, devotamentul, dorința și nevoia de a avea grijă de tot ceea ce ne înconjoară. În plus, am asezonat totul cu o echipă profesionistă, amabilă și deschisă să răspundă tuturor nedumeririlor.

Misiune

Să creăm o armonie între natura și nevoile umane astfel încât să livrăm cel mai eficient, economic, și prietenos confort termic!

Viziune

Pentru un viitor verde ajutam si protejam natura investin, dezvoltand si creand energie verde.

Promisiune

Ne luam angajamentul de a oferi consultanta si de a recomanda cele mai avantajoase solutii de energie verde pentru nevoile dumneavosatra!

Cum am pornit la drum?

La început a fost dorința!

Dorința care a venit din nevoie. Nevoia de a oferi propriilor copii confortul necesar pentru a crește sănătos și frumos într-un mediu armonios.
De la dorință la idee a fost un singur pas, studiul. Am studiat noi alternative de energie termică, ce trebuia să răspundă tuturor așteptărilor noastre. Noi am fost primii noștri clienți, am ales să testăm noi înainte de a oferi celor din jur o soluție alternativă. Astfel, după lungi cercetări de piață, am ajuns la concluzia că trebuie să construim o fabrică de peleți și brichete bio.